Salgs- og leveringsbetingelser

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Salg og levering

Vi levere din ordre, indenfor 3 hverdage. Der kan opstå situationer hvor en vare er enten i restordre eller helt udgået. I så fald bliver du kontaktet hurtigst muligt, og du kan vælge, om du stadig vil gennemføre købet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information om leveringstiden, på telefon: 70 27 30 51.

Der er ingen garanti for at leveringen (ved brug af eksternt fragtfirma) vil være uafbrudt og leveret til tiden.

Hvis du kan se, at en vare har taget skade under transporten, er du forpligtet til at underrette fragtmanden. Du skal selv sørge for, at chaufføren noterer og kvitterer for skaderne, på fragtbrevet.

Der er 14 dages returret ved fejlkøb, varen/varerne skal dog returneres i ubrudt emballage. Køber skal selv betale fragten frem og tilbage. Vi tilbageføre pengene på din Bank Konto, så snart vi har modtaget varen/varerne, og dine konto-oplysninger.

Varer tages kun retur mod forudgående aftale.


Priser

Alle priser er eksklusiv moms og fragt. Fragtpriser beregnes ud fra varens/varernes vægt og størrelse.

Der tages forbehold for prisændringer og tastefejl.
Betalings betingelser

Du vil modtage fakturaen ved modtagelsen af varen/varerne. Hvis der er valgt en anden leverings adresse end faktura adressen, får du en følgeseddel ved leveringen, og du modtager fakturaen pr. brev inden for få dage. Der er også mulighed for at modtage fakturaen pr. e-mail, som PDF fil.

Det fulde beløb skal betales inden 14 dage (betalings dato er oplyst på fakturaen), medmindre andet er aftalt. Pengene skal overføres til vores Bank Konto (detaljer er oplyst på fakturaen) eller betales kontant på beløbet, ved leveringen/afhentningen. Vi modtager ikke betalingskort.

Hvis datoen for betaling bliver overskredet, påregnes et rykker-gebyr på 100,00 kr. Medmindre andet er aftalt forinden.

Vilkår og betingelser for brug af webstedet

Registrering af data

For at få adgang til nogle af tjenesterne på dette websted, vil du blive bedt om at bruge en konto og en adgangskode. Du kan oprette en konto ved at udfylde vores online registrerings formular.

Formularen anmoder om visse oplysninger og data (”Registrerings data”). Og at du vedligeholder og opdaterer dine Registreringsdata efter behov.

Ved at registrere, accepterer du at alle oplysninger, givet i registreringen af data, er sande og korrekte. Og at du vil vedligeholde og opdatere disse oplysninger, ved ændringer.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Vi videregiver ikke oplysningerne med dine registrerings data, til tredjeparter. Alle oplysninger (Ordre, adresse mm.), vil blive behandlet fortroligt og kun brugt af os. Dog oplyser vi selvfølgelig leverings adressen til fragtmanden.
Sikkerhed og adgangskode

Du er alene ansvarlig for at opretholde fortroligheden af ​​dine kontooplysninger (brugernavn og adgangskode). Og for alle udtalelser og handlinger, der opstår ved brug af din konto og adgangskode.

Derfor skal du tage skridt til at sikre, at andre ikke får adgang til dit brugernavn og adgangskode.

Vores personale vil aldrig bede om din adgangskode. Du må ikke overføre eller dele din konto med nogen, og vi forbeholder os ret til øjeblikkeligt at opsige din konto hvis du deler dine oplysninger med andre.

Ophavsrettigheder

Copyright © 22/06/2011 har Mika ApS reserveret alle rettigheder til dette websted.

Med henblik på vilkår for anvendelse, af "indhold", der defineres som alle oplysninger, data, kommunikation, software, billeder, grafik, og andet materiale og tjenester, der kan ses af brugere på vores site.

Ved at acceptere disse brugsvilkår, anerkender og accepterer du, at alt indhold der præsenteres for dig på dette websted er beskyttet af licens, copyright, ophavsret, og andre ejendomsrettigheder og love. Og er Mika ApS eller dets associerede selskabers ejendom.

Det er kun tilladt at bruge indholdet, hvis det er udtrykkeligt autoriseret af os eller det specifikke indholds udbyder.

Med undtagelse af en enkelt kopi lavet kun til personlig brug, du ikke kopiere, reproducere, modificere, genudsende, uploade, sende, overføre eller distribuere, alle dokumenter og oplysninger fra dette websted. I enhver form, eller på nogen måde, uden forudgående skriftlig tilladelse fra os, eller det konkrete indholds udbyder.

Og du er alene ansvarlig for at indhente tilladelse, for genbrug af ophavsretligt beskyttet materiale, der er tilgængelige på denne hjemmeside. Enhver uautoriseret brug af materialet på dette websted, kan overtræde ophavsretten og andre gældende love, og kan resultere i strafferetlige eller civilretlige sanktioner.

Følgende varemærker eller servicemærker er registrerede af (eller licenseret til) Mika ApS eller dets associerede selskaber:

Logo, skabeloner, design, alt tilpassede grafik, ikoner, logoer og navne på registrerede varer, varemærker, servicemærker og billeder, tilhørende Mika ApS. Intet i disse vilkår for brug, giver dig ret til at bruge noget varemærke, servicemærke, logo og navnet på Mika ApS.

 

VirtueMart
Indkøbsvognen er tom
Salgs- og leveringsbetingelser   |   Site Map